Haber

AK Parti Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Turgut Altınok, seçim kampanyasına Çamlıdere’de devam etti

AK Parti’nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Turgut Altınok, “Başkent hak ettiği yerde değil. 2 yıl içinde tüm köylerimizin altyapısını, üstyapısını yapacağız. Ankara tarımın başkenti olacak. Ankara olacak” dedi. Sera kenti olacağız. Çiftçilerimize 50 litre mazot desteği vereceğiz. 2 yıl boyunca tohum desteği sağlayacağız.” Bunu 5 ila 5 ton arasına çıkaracağız” dedi.

Turgut Altınok seçim kampanyasına Çamlıdere’de devam etti. Altınok’a Çamlıdere ziyaretinde AK Parti Ankara Milletvekili Lütfiye Selva Çam, Çamlıdere Belediye Başkanı Hazım Caner Can, AK Parti İlçe Başkanı Osman Erkan Parmaksız, MHP İlçe Başkanı Mehmet Dursun Öztürk, parti örgütleri ve vatandaşlar eşlik etti.

Çalışmalarına Çamlıdere’de Pir Ali Semerkandi Türbesi’nde namaz kılarak başlayan Turgut Altınok, daha sonra AK Parti ve MHP ilçe genel merkezlerini ziyaret etti. Altınok, MHP İlçe Merkezinde yaptığı konuşmada, “Çamlıdere’nin her köyünde birçok hizmetimiz var. Ankara’nın birçok yerinde hizmetimiz var. CHP adayı devasa tablolarını değil, hizmetlerini ve eserlerini ortaya koyabilseydi, Büyükşehir’e Belediye bütçesi bizim bütçemizin 45 katı fazla. Biz Büyükşehir Belediyesiyiz.” “Biz bundan daha fazla iş, hizmet ve çalışma yaptık. Her zaman sokaktayız. Ankara Büyükşehir Belediyesi kapılarını vatandaşa kapattı. Bunu yapmayacağız” dedi.

‘ATA TOHUM BANKASI KURACAĞIZ’

Çiftçiye destek vereceklerini belirten Altınok, “Başkent hak ettiği yerde değil. 2 yıl içinde bütün köylerimizin altyapısını, üstyapısını yapacağız. Ankara tarımın başkenti olacak. Ankara sera kenti olacak. Çiftçimize 50 litre mazot vereceğiz, tohum desteğini 2 ila 5 ton arasına çıkaracağız, toprak analizi yapıp nerede, ne yetişebilir, kendi kendine yetebilen bir başkent olacak. Köylülerimize büyükbaş ve küçükbaş hayvan verip dağıtacağız. Türkiye’yi hayvancılıkta besleyen bir Ankara olacak. Vatandaşlarımız tereyağını, sütünü, peynirini doğal ve organik olarak uygun fiyatlarla alacak. Milyonlara “Ata tohumunu dağıtıp bir çiftlik kuracağız. Ata tohum bankası. Bizim ürettiğimiz sütü ilkokul çağındaki çocuklar içecek” diye konuştu.

‘ANKARA’NIN HİZMETÇİSİ OLACAĞIZ’

Altınok, Çamlıdere AK Parti Seçim Uyum Merkezi’nin açılışına da katıldı. Ankara’nın Ankara’nın oğlu bir belediye başkanına ihtiyacı olduğunu belirten Altınok, şöyle konuştu:

“Daha önce birçok köye gitmiş, cenazesine kadar hizmet etmiş, yanında kalmış bir Altınok var. Cumhur İttifakı dedi ki: ‘Altınok’u sana emanet ediyorum.’ O zaman gereğini yapacaksınız. Burası basketbol ve futbol sahaları, gençlik merkezi her şeyiyle pırıl pırıl olacak. Çamlıdere Belediye Başkanımız burayı turizm merkezi haline getirdi. Ankara’da çok fazla müze yok. Biz yapacağız. Dünya başkenti Ankara, birçok eser yapacağız. Başta hayvancılık olmak üzere her türlü desteği sağlayacağız. Sosyal desteği yüzde 4’ten yüzde 10’a çıkaracağız. ‘Oyumu CHP’ye vereceğim’ diyen çok sayıda vatandaş var. DÜZGÜN Partisi size oy veriyor.’ Tüm Ankara’nın hizmetkarı olacağız. Yine Çamlıdere’ye “Ve köylerimize geleceğiz. Gelin hep birlikte bir araya gelerek Ankara’yı hak ettiği hizmetlerle donatalım.”

Altınok, Çamlıdere’deki esnafı ziyaret ederek taleplerini dinledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu